NYA LEKFULLA TRICKSTER

Trixx

SEA DOO TRIXX

Nytt för 2017! Nu kan du leka som aldrig förr, det har aldrig varit så enkelt och roligt att genomföra trick - tack vare SPARK Trixx exklusiva funktioner. Detta är den mest hårresande och upplevelseväckande nya turen på vattnet.

ATTITYD. STABILITET. & FRUKSTANSVÄRT KUL.

gti90-480-480

GTI

Nytt för 2017! Fler funktioner till ett oslagbart värde för pengarna. Intelligent Brake och Reverse (IBR) kan du manövrera med lätthet. Njut av mer tid på vattnet med den mest bränsleeffektivamotorn i branschen och med nya lätta/hållbara Polytec materialet.

DEN MEST PRISVÄRDA VATTENSKOTERN

  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

#

Spark-Pineapple

#

Spark-Vanilla

#

Spark-KeyLime

#

Spark-Chillipepper

#

Spark-Blueberry

SEA DOO SPARK

Oavsett om du vill forsa fram över vattnet med en eller två passagerare bakom dig finns Sea-Doo SPARK både som två- och tresitsig. Det här lätta och starka kompositmaterialet är exklusivt för Sea‑Doo och har helt rätt kombination av elastiskt polypropylen för att absorbera stötar och styv glasfiber som säkerställer den strukturella integriteten.
iTC (Intelligent Throttle Control) möjliggör olika körstilar, som sportläget som finns med Rotax 900 HO ACE-motor. Touringläget är tillgängligt i alla modeller.

PIGG PRESTANDA. MYCKET FÖR PENGARNA.

gtr230

GTR 230

Den här vattenskotern har både styrka och effekt, men är trots detta förlåtande och därmed ett av de enklaste sätten att göra entré på muskelarenan. Vattenskotern levereras med underhållsfri kompressorladdad motor och erbjuder det mest prisvärda prestandapaketet. llgängligt i alla modeller.

UPPLEV MER KRAFT OCH MER KONTROLL

  • #
  • #

#

RXT-X-300-white-yellow.768.768

#

RXT-X-300-red-black.768.768

RXT-X 300

Byggd för större vatten och tuffare förhållanden. Nu med underhållsfri kompressorladdad Rotax 1630 ACE-motor och Ergolock-system. Du ”låser fast” benen på maskinen för ökad kontroll. Upplev prestandakörning med mer trygghet och förflytta dina gränser.

BÄSTA FÖRHÅLLANDE MELLAN KRAFT OCH VIKT

  • #
  • #

#

RPX-X-red-black.768.768

#

RXP-X-white-yellow.768.768

RXP-X 300

Den ultimata racingvattenskotern i toppsegmentet kombinerar kraft, hantering och kontroll utan like på vattnet. Och med den nya underhållsfria kompressorladdade Rotax 1630 ACE-motorn på 300 hk kommer inget att komma i närheten av dig på banan.

HÖG PRESTANDA. AWARD WINNING DESIGN

gtr-230-x

GTR-X 230

Nytt för 2017! GTR-X är den mest prisvärda Sea Doo X-modellen. Njut av oöverträffad kontroll av Ergolock System och en ny mer kraftfull underhållsfri kompressormatad 230hk Rotax motor. Denna vattenskoter accelererar från 0 - 96.6km/h på 5,29 sekunder.

Det finns en Sea Doo för alla - Vi hjälper dig välja rätt

Sea Doo Spark

Sea Doo Spark

Sea Doo RXT-T 300

Sea Doo RXT-T 300

Sea Doo Spark

Sea Doo Spark

Sea Doo RXT-T 300

Sea Doo RXT-T 300

VI KAN SEA DOO

Vi har mångårig kunskap & erfarenhet utav föregående samt nuvarande modeller.

BOKA SERVICE

Vi har en komplett serviceverkstad där vi servrar samtliga modeller.

SEA-DOO LINEUP 2017

Se alla modeller och specifikationer från Sea Doo.

SEA DOO TILLBEHÖR 2017

Se alla tillbehör från Sea Doo.

DEN ULTIMATA KÖRNINGEN

En upplevelse du aldrig glömmer, det är lika roligt, varje gång!

Vad kunder tycker

Ordning och reda, proffsiga grabbar!!

~ Joel Ählman

Ruskigt bra butik och personal!!

~ David Langborg

Otroligt bra service och tillmötesgående. Sätter verkligen kunden i fokus. Tack för hjälpen med mitt köp av en can-am 450.

~ Tobias Weidmann

Sea-Doo-Logo-white